Wednesday, July 11, 2012

Ariffa Nur Izzah Binti Bahtiar

Majlis Perbandaran Batu Pahat, Johor

Sila gunakan ruangan ini untuk melaporkan apa sahaja aktiviti praktikum anda termasuk soal-jawab dengan saya. Setiap kali anda melawati blog ini, sila buat catatan yang mungkin berguna sebagai catatan Buku Log nanti. Penilaian praktikum juga termasuk sejauhmanakah anda memberi laporan kepada saya dalam laman blog ini. Anda disyorkan menulis sebanyak mungkin catatan dan tiada halangan sekiranya anda menulis di sini setiap hari. Contohnya pengalaman melapor diri di hari pertama praktikum. Jika anda mempunyai gambar semasa praktikum, sila emailkan kepada saya untuk dikongsi bersama dengan rakan yang lain. Sila buat catatan dengan click 'comments'.

13 comments:

  1. salam .. wahh , gambae tahun bila ni encik .. heee, praktikum saya ok laa.. byk juga keje yg diberi. sy ditempatkn di jabatan perancangan bandar dan pengindahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk gak laaa .. semalam ,hari sabtu , izah kne bt inventori taman , check taman2 bawah kawasan mpbp , tgk kawasan lapang , apa infrastruktur yg ada , check nama jalan ., penat gak laa ..

      Delete
  2. staf kat sane ok x iza???????

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah , dorang sume baik2 ,, ok je ,, seronok ..

      Delete
  3. selamat berpuasa ezza..:)

    ReplyDelete
  4. Selamat berpuasa dan selamat mnyambut Aidilfitri awk yg somey.. (^_^)
    Kerja rajin2 tw..

    ReplyDelete
  5. aku da datang...wey....aku da buntu da ni tulis laporan harian ni...hadush,,,,nak bubuh ape lg ey... :))

    ReplyDelete
  6. eza,,,,,,,,,,,ade buku management lg x..?aku punye da hilang la,,org kate banyak isi dlm tu....

    ReplyDelete